Informatie


informatie.

Covid-19 maatregel

Let op!  5 september 2021 proberen wij mits de dan geldige regels het toelaat,

weer een rommelroute in Eemnes te organiseren. wat betreft het corona virus, 

natuurlijk hopen wij dat het door kan gaan het tenzij hogere instanties anders beslissen.

(hou rekening mee dat het niet 100% zeker is dat het door kan gaan)

wij blijven u op de hoogte houden.


Hoe het werkt.


Vanuit je eigen voor/achter tuin en natuurlijk je garage, verkoop je 2e handse spullen of eigen gemaakte dingen ook als je een leuke hobby heb dan mag je dit tentoonstellen of demonstreren voor de bezoekers, ook kan je spelletjes organiseren voor kinderen zoals grabbelton, bingo, spijkerbroek hangen,  enz. enz. maak er iets leuks van.

Meedoen is gratis.


Wij adviseren geen waardevolle verzamelingen, zoals munten, postzegels, sieraden enz. niet tentoontestellen in verband met de veiligheid van u, en uw verzameling, denk aan inbraak op later tijdstip!


We beginnen om 11:00 uur s'morgens tot 17:00 uur s'middags, maar wil je later beginnen of eerder stoppen, dat mag natuurlijk ook.


Wanneer je je aanmeld voor de rommelroute wordt je straat vermeld op deze site, dan kunnen de bezoekers zien welke straat er mee doet. het deelnemen en bezoeken is gratis.

 


Tips.


Als je mee doet met de rommel route is het misschien leuk om je huis, tuin of garage of zelfs de straat te versieren om meer aandacht te trekken let hier wel op de doorgang voor hulpdiensten. bijvoorbeeld slingers over de weg op minimaal 4 meter hoog hangen. Afgelopen jaar hebben wij gezien dat er deelnemers aan het begin van de straat een duidelijk bord met verwijzing naar de deelnemende huizen en hadden zichtbaar meer bezoekers.


Maak buren ook enthousiast om mee te doen aan de rommel route.


Mocht je niet genoeg spullen hebben, vraag aan vrienden of familie of zij spullen op zolder hebben staan om te kunnen verkopen.


Zorg dat je omgeving schoon blijft door het zwerf vuil direct opruimen en stel je container beschikbaar voor bezoekers.


Probeer zoveel mogelijk mensen uit te nodigen om de rommel route te bezoeken, dit kan door mond op mond reclame en natuurlijk ook via social media of deel onze facebookpagina of onze Rommelroute website.


Heeft u nog spullen over van het eind van de rommel route denk dan eens aan de kringloop, of u kunt het gewoon

gratis weggeven of natuurlijk bewaren voor de koningsdag vrijmarkt.


Ook leuk is na afloop, en het weer laat het toe, een buurt borrel of barbecue met de buren te organiseren.


De organisatie is deze dag telefoonisch te berijken op 06-47051795